Adrian Lungu - Manager Marketing - Essilor Romania

"Colaborarea noastra a inceput in luna mai 2006 cu un eveniment punctual dedicat partenerilor nostri. Modul de lucru profesionist si deschis al echipei iMedia Advertising ne-a determinat sa-i incredintam un alt eveniment important Essilor Romania. Este vorba de road-show-ul Essilor realizat in 6 orase din tara de ale carui rezultate beneficiaza intreaga noastra activitate de marketing."

Marius Barna - Director Executiv - Paradox Film

"Am lucrat deseori si mult timp cu echipa iMedia-dna Anca Cojocaru. Intotdeauna prompta, profesionala, la obiect, extrem de eficienta. Asisderi, nimic nu e imposibil! Reconfortant pentru Romania! Succes in continuare!"

Cristiana Ionescu - Reprezentant Relatii Publice - SOS Satele Copiilor Romania

"Pentru SOS Satele Copiilor Romania, iMedia Advertising a insemnat deschiderea noastra spre media cu greutate, a prilejuit castigarea alaturi de noi a unui Ambasador FIFA pentru SOS Satele Copiilor Romania in persoana Domnului Gica Popescu, cresterea gradului nostru de comunicare externa a misiunii si valorilor noastre in protectia copiilor in dificultate. Pentru mine personal a insemnat primul contact cu domeniul relatiilor publice, practic orientarea mea pe functie si primele traininguri in cadrul unui proiect de comunicare. Le multumesc pentru daruirea cu care au ajutat SOS Satele Copiilor Romania in imbunatatirea strategiei de comunicare, dar si in formarea unei persoane resursa interna."

Murat Yagmur - Director Executiv - Heborom

"Am demarat businessul in urma cu 4 ani in conditiile unei piete reticente la produsele noastre. Ad-urile de presa si intreg pachetul de ID corporatist creat de catre echipa iMedia Advertising au convins potentialii clienti de calitatile cabinelor noastre. Astfel, putem declara fara rezerve ca unul din cei mai importanti parteneri si sustinatori ai afacerii noastre este iMedia Advertising."

Mona Agachi - Director Departament Studii de Fezabilitate si Planuri de Afaceri - Irecson

"Irecson si iMedia Advertising colaboreaza pe proiecte finantate din fonduri europene. Cand doua companii ajung sa mentina o relatie de lunga durata si, pe de alta parte, prospera, nu se poate spune decat ca sunt demne de o comunicare de invidiat. iMedia Advertising a reusit sa indeplineasca fiecare cerere mai presus de asteptarile noastre, feedback-ul fiind intotdeauna 100% pozitiv. Recomandam cu caldura serviciile acestei companii atat de dinamice."

Angela Rucăreanu - Director Executiv, Gres de Gres

"Produsele noastre merită cea mai bună prezentare fiind esenţa business-ului nostru - aspect înţeles şi transpus impecabil de către echipa iMedia Advertising în întreaga gamă de cataloage, broşuri, obiecte promoţionale şi signaletică interioară/exterioară. Toate acestea ne-au ajutat să comunicăm clienţilor existenţi şi potenţiali beneficiile produselor noastre, dar mai ales să creştem într-un ritm alert. Dovadă stau cele 2 noi reprezentanţe deschise în ultimul an."

Irina Copaci - Study Assistant, AstraZeneca Romania

"Colaborarea mea cu iMedia Advertising este una fructuoasă şi intensă. Trăim într-o epocă a vitezei, iar colaborarea noastră se înscrie în această descriere. Deşi solicitările mele au venit aproape întotdeauna în ultimul moment, ele au fost rezolvate aproape instant de reprezentantul firmei dvs, aceasta ajutând departamentul nostru să-şi menţină un standard ridicat al calităţii."

Menyhart Sandor - Country Manager – Mid Ocean Brands

"iMedia Advertising si Mid Ocean Brands colaboreaza din anul 2007. Putem spune ca aceasta agentie ne-a devenit client fidel. Comunicam exceptional, mai ales datorita echipei neschimbate, inca de la inceputul colaborarii. iMedia Advertising este o agentie care isi respecta termenii de lucru si pasii contractuali. Recomandam sa deveniti partener iMedia, veti avea de castigat!"

Ani Honcioiu - Key Account Manager – Medien Holding

"Colaborarea noastra cu echipa iMedia Advertising este una foarte buna si de durata. Personal, am cunoscut echipa iMedia in primavara lui 2000, odata cu inceperea activitatii mele in acest domeniu. S-au scurs circa 11 ani de parteneriat fara probleme in care am realizat impreuna pentru clientii iMedia proiecte si campanii cu efecte maxime. Fara discutie, o parte din "vina" o are echipa iMedia care, prin profesionalism, seriozitate, entuziasm, intelegerea nevoilor partenerilor, a facut posibile obtinerea acestora. Cu oricare dintre membrii echipei cu care am avut ocazia sa colaborez, am constatat ca la iMedia nimic nu se face dupa ureche, ca absolut totul se analizeaza, se gandeste si se propun solutii respectand intodeauna termenele agreate. Daca pana mai acum 2-3 ani ne permiteam cu totii diverse "artificii", cred ca in situatia economica actuala nu isi mai au locul neprofesionistii care sa incurce afacerile iar din acest motiv recomand echipei iMedia sa mentina acelasi nivel calitativ al serviciilor oferite si aceeasi implicare si seriozitate de care au dat dovada si pana acum. Celor care au nevoie de serviciile pe care le ofera aceasta echipa mica ca numar, dar mare prin ceea ce realizeaza, sa apeleze cu incredere; sunt specialisti adevarati si pasionati de ceea ce fac."

Florentina Pauna - Director Publicitate – Burda Romania

"Agentia iMedia Advertising este partenerul nostru de cativa ani si s-a dovedit un excelent colaborator, raspunzand mereu cu promptitudine si profesionalism. Rezultatele obtinute impreuna, chiar si in aceasta epoca a vitezei, au dus la incredere si o colaborare fructoasa si frumoasa."

Bogdan Toma - Sales Manager – Casa Mea

"În toţi anii de activitate in acest domeniu, iMedia Advertising s-a dovedit a fi o companie remarcabila, rezultatele vorbind de la sine. Lucram de peste 3 ani impreuna si imi face placere sa colaborez cu o agentie atat de dinamica si verticala. iMedia face treaba buna in piata advertisingului, spun asta in calitate de furnizor si nu numai! "